IMG_5467

Jeg delte tidligere i år med dere at jeg har valgt å ta en pause fra idretten. En pause fra det krevende men givende livet som jeg har levd

helt siden jeg som tenåring slo gjennom på friidrettsbanen.

Da jeg annonserte pausen la jeg samtidig en plan som gjør at jeg stiller fokusert og motivert til sesongen 2018. Planen inkluderer mye hvile, tid med venner, tid med familie og tid til meg selv. I denne planen er det ikke rom for konkurranser eller intens trening.

IMG_3938

Overraskelsen var dermed stor da jeg oppdaget at klubben min har meldt
meg på NM. Dette er kun en formalia feil. For tiden er jeg i Italia. Har vært i Milano, Como, og Cinque Terre.  Her lader jeg batteriene og hygger meg slik folk flest gjør. Det har jeg egentlig aldri kunnet gjøre i min tid som profesjonell idrettsutøver.

Med hvilen finner jeg motivasjon og driv for å sette nye mål.

 

Vi sees på friidrettsbanen i 2018 🙂