En liten hilsen fra Italia

FullSizeRender

 

Jeg delte tidligere i år med dere at jeg har valgt å ta en pause fra idretten. En pause fra det krevende men givende livet som jeg har levd
helt siden jeg som tenåring slo gjennom på friidrettsbanen.

Da jeg annonserte pausen la jeg samtidig en plan som gjør at jeg stiller fokusert og motivert til sesongen 2018. Planen inkluderer mye hvile, tid med venner, tid med familie og tid til meg selv. I denne planen er det ikke rom for konkurranser eller intens trening.

IMG_3938

Overraskelsen var dermed stor da jeg oppdaget at klubben min har meldt
meg på NM. Dette er kun en formalia feil. For tiden er jeg i Italia. Har vært i Milano, Como, og Cinque Terre.  Her lader jeg batteriene og hygger meg slik folk flest gjør. Det har jeg egentlig aldri kunnet gjøre i min tid som profesjonell idrettsutøver.

Med hvilen finner jeg motivasjon og driv for å sette nye mål.

 

Vi sees på friidrettsbanen i 2018 :)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *