Hello, Mar de pulpi

De som kjenner meg vet at jeg er veldig spontan og er en som utsetter alt til siste liten. Ergo så var ikke situasjonen annerledes denne gangen heller. Flybillettene ble bestilt på lørdag og dagen etter satt jeg på flyet til Spania. Tilværelsen i Oslo gjorde meg utslitt. Venner som ville henge ble til lange sene sommerkvelder, samt mange andre oppgaver som burde vært gjort. Det er ikke mange uker igjen til OL, og frem til da er det viktig for meg å koble av, konsentrere meg om treningen og forberede meg på best mulig måte.

DSC_0129

Valget falt på Mar de Pulpi som ligger i San Juan de los Terreros, omtrent to timer unna Alicante.Det som er så deilig med dette stedet er at det er så kort avstand til alt. Styrkerommet og løpebanen ligger tre minutter unna hverandre. Treningsøktene blir derfor effektivt gjennomført, så resten av dagene kan nytes ved bassengkanten i rolige og vakre omgivelser.

Lillesøsteren min, Chiamaka reiser sammen med meg. Vi trener vanligvis ikke så mye sammen fordi jeg løper sprint og hun hopper tresteg, men ettersom vi gjør mange av de samme øvelsene i styrkerommet kan vi derfor samkjøre styrkeøktene våre. Treningene blir definitivt mye morsommere om man gjennomfører dem sammen.

DSC_0429

Dagens økt

Blokkstarter: 2x20m – 2x30m – 2x40m

Styrke: Frivending, eksplosive knebøy, hopp over hekker, samt kjerneøvelser for mage og rygg.

Styrkeøvelsene skal helst være eksplosive med få repetisjoner på denne tiden av året. Jeg kommer nok til å skrive mer spesifikt om trening på et senere tidspunkt.

Nå har det gått tre dager og kroppen føles bra, overskuddet mitt er tilbake på plass igjen.  Endelig!  Jeg tenker at det viktigste er at man trives med det man gjør. Har man det bra så presterer man også generelt bedre.DSC_0222-3

Jeg har ikke tid til sommerferie, så dette føles litt som min lille miniferie, midt i sesongen. Ferien min pleier å være i september, og da tenker jeg å dra til New York og Mexico. Kanskje rekker jeg å dra innom Cuba.  Kjenner at jeg gleder meg som en liten unge bare av tanken.

Hva er dine planer for sommeren?

4 replies
 1. Lars Olav Rege
  Lars Olav Rege says:

  Hei Ezinne!

  Vi skal en tur med familien til Kreta. Ettersom at jeg og broren min går på langrenn og spiller fotball, kjører vi to treningsøkter daglig. Den første økta består i å slite seg opp av sengen om morgenen, og den neste utspiller seg enten på asfalten utført med rulleski på beina, eller i styrkerommet, i en bratt bakken under en intervall eller rolig yoga med moder´n. Vi gleder oss til Kreta, der vi kan trene i sol og varme til en forandring:) Lykke til i Rio – vi heier på deg!

  • Ezinne
   Ezinne says:

   Hei lars Olav Rege. Det høres morsomt ut. Tror det blir en fin tur, kos dere masse. Tusen takk 🙂

  • Ezinne
   Ezinne says:

   Hei Linn. Normalt trener jeg seks ganger i uken, i grunntreningen kan det bli opptil 9 økter i uken. Øktene varer fra to til fire timer.

Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.