DSC01123

DSC01122

 

DSC01125

 

Det har vært knyttet mye spenning til uttaket, men i går fikk jeg endelig nyheten. JEG SKAL TIL OL!! Nå er det bankers! Nå kan søster endelig booke flybillett til Rio, og nå er det bare å glede seg.

Det å drive med toppidrett er en emosjonell berg og dalbane og det er ikke alle som ser det slitet vi går gjennom.
Alle tårene man har felt, de gangene man har spurt seg selv «Hvorfor holder jeg fortsatt på?». Samtidig er det ingenting som kan måle seg med den gleden når ting endelig klaffer. Det adrenalin-kicket rett før et løp. Lykkerusen som strømmer gjennom kroppen etter mål. Veien til Rio har på ingen måte vært enkel, men det er definitivt verdt det 🙂

Jeg har valgt å ikke konkurrere igjen før NM i askøy, men har tenkt å bruke tiden fremover til trening, samle overskudd og finpusse teknikken. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen så ofte som mulig. Her vil dere få muligheten til å følge meg og mine forberedelser mot OL. Jeg kommer til å skrive om trening, kosthold, motivasjon etc.