fullsizerender-2
Det er utrolig deilig å være hjemme igjen i Oslo, spesielt i juletider. Denne tiden er dedikert til mine venner og min familie. Kun positive vibes 🙂

På tirsdag fikk jeg beskjed av toppidrettssjefen i Friidrettsforbundet, Håvard om at jeg ikke lenger er en del av elitegruppen. Det betyr at jeg ikke vil få økonomisk støtte for å satse videre. Det er selvfølgelig en tøff beskjed å få, men min motivasjon er ikke knekt av den grunn, tvert imot. Jeg ser på utøvere fra andre idretter som har våget å tenke annerledes, utviklet seg som utøver og person, og prestert år etter år. Jeg skal jobbe hardt, tenke positivt, ha klare mål, og ta vare på kropp min. Jeg gleder meg til sesongene som kommer.

I London har jeg blitt nyforelsket i prosessen. Trives kjempegodt, og er i et godt miljø. Hjemme i Oslo har Ezinne Athletics vært høydepunktet. Det er gledelig å se at noen av våre talenter har tatt store steg, og vil delta i innendørskonkurranser allerede i vinter. Hva mer kan man ønske seg?! EA er for meg en drivkraft i seg selv, de unge jentene inspirerer meg til å ta nye steg, og jobbe knallhardt!

Friidrett , 9. juni 2016 , Diamond League , Bislett Games Athletics , Ezinne Okparaebo athleticsEzinne Athletics 9. juni 2016 , Diamond League , Bislett Games

«Be kind to one another»

Ønsker alle en god jul og et godt nyttår